Reebok

Reebok táska

 

Reebok márka

 

A Reebok nemzetközi sportruházati cég, amely 2005 óta az Adidas leányvállalataként működik. Elsősorban fitnesz, futó- és CrossFit ruhákat, illetve lábbeliket gyárt és forgalmaz.

1895-ben az angliai Boltonban, a brit származású Joseph William Foster alapította meg a cég elődjét. Joe 14 éves korában kezdett el édesapja édességboltjában dolgozni, ekkor találta ki az első szöges futócipő ötletét. 1900-ban megalapította saját üzletét ’J.W. Foster’ néven, nem sokkal később Foster fiai is bekapcsolódtak a vállalkozásba és a cég neve ’Foster and Sons’ lett.

1958-ban Joe 2 unokája, a cég nevét Reebokra változtatta. A vállalat a nevét egy afrikai antilop féléről, a rhebok-ról kapta. A szöges cipők egyre inkább kezdtek elterjedni a sportolók körében, ’Golden Kicks’-nek nevezték – a cipő, amely megváltoztatta a sportot. 1979-ben egy amerikai üzletember, Paul Fireman megszerezte a márka licenszét, és elkezdte terjeszteni Amerikában. 1981-re a cég bevétele elérte a 1,5 millió dollárt. A kezdetben csak szöges futócipőket gyártó vállalat 1990-től kibővítette termékpalettáját sportruházati termékekkel.

1982-ben megjelent a Reebok Freestyle aerobik cipő, az első olyan futócipő, amelyet nőknek terveztek. A Reebok Pump, a tökéletes illeszkedést biztosító technológia 1989-ben jelent meg. Ez volt a cég legmeghatározóbb újítása.

A vállalat logója a kezdeti években a brit zászló volt, először 1986-ban változtattak rajta: megjelent a „vektor logó” (gyakran csak így emlegették), az új logó a teljesítményt hivatott szimbolizálni, egy csíkkal, ami keresztülszeli az ívelt vonalakkal jelzett versenypályát.

A második jelentősebb logóbeli változás 2014-ben történt. Ekkor jelent meg a sportszergyártó új delta szimbólumot tartalmazó logója. A Reebok Delta 3 különálló részből áll, amelyek a különböző – társadalmi, fizikai, szellemi – változásokat képviselik, amelyek akkor fordulnak elő, mikor az ember túllép a korábbi határain és az aktív, kihívásokkal teli életet választja.

Az évek során a márka neve visszavonhatatlanul összekapcsolódott az aerobikkal.

Ma már a Reebok fitnesz, futó és CrossFit sportfelszereléseket, beleértve a ruházati termékeket és a lábbeliket, tervez, gyárt, forgalmaz, értékesít. A ruházati vonal tartalmaz pólókat, pulcsikat, nadrágokat; a kiegészítő termékek pedig között találhatunk táskákat, zoknikat, sapkákat, stb..

A Reebok táskák közös jellemzője a sportos megjelenés. A hátizsákok mellett válltáskákat, utazó- és fitnesz táskákat, övtáskákat, tornazsákokat is forgalmaznak, férfiaknak és nőknek egyaránt.

 

Reebok válltáska A női Reebok táskákat edzéshez, vagy akár hétköznapi viselethez is választhatjuk. Megjelenésében egyszerre alkalmi és sportos. Piros és kék színű változata igazán csajos választás.

Nagy méretének köszönhetően szinte minden elfér benne, a kis zsebek pedig biztosítják, hogy a kisebb dolgok se vesszenek el pakoláskor.

 

 

 

Reebok oldaltáskaA Reebok válltáskák tartós, vízlepergető, gyöngyvászon anyagból készülnek, így hosszú távú társ lehet a mindennapok során. Divatos kinézete és formája, valamint praktikus kialakítása miatt kiváló kiegészítő lehet suliba, kirándulásra, munkába.

Külön zseb található benne a laptopnak, a tollaknak, a füzeteknek. Állítható, hosszú vállpántjának köszönhetően kényelmes hordani.

 

 

 

Webáruház készítés