Kategóriák

Pénztárcák

Főkategória >Pénztárcák

Pénztárca

Mindennapjaink egyik legfontosabb kiegészítője. Biztos, hogy minden nap használjuk akár bankkártyára, akár készpénzre van szükségünk. Legyen szó körzippes, átkapcsos női pénztárcáról palettánk igazán bőséges. A termékkínálatunkba megtalálható az olasz női bőrpénztárcától a Franciaországból érkező női divatpénztárcáig sok-sok gyönyörű pénztárca. De a férfiakra is gondoltunk és bőséges kínálatunk ugyanígy igaz a férfi bőr pénztárcákra is. Klasszikus levéltárca, átkapcsos férfi pénztárca, és sok egyéb férfi kiegészítő is megtalálható a webáruházunkba. Termékeinket ingyenes kiszállítással kézbesítjük Önnek!


1 új
29 termék
Női
12 termék
Férfi


A részletek is fontosak: pénztárca

pénztárcák Egy pénztárca sokat elárul a tulajdonosáról, ráadásul sokat van szem előtt is, hiszen minden fizetés alkalmával előkerül, a körülöttünk lévőknek lehetősége van megszemlélni azt. Aki ügyel a részletekre, az pénztárcát is körültekintően választ.

Webáruházunk termékei között női és férfi pénztárcák egyaránt képviseltetik magukat. Mindegyik igényes, választékos darab, pénz vagy kártyák, iratok tárolásához.

Ügyeljen a részletekre akkor is, ha pénztárcáról van szó! Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken, és válasszon kedvére termékeinkből!

 

Webáruház készítés