Új jelszó kérése
Kategóriák

Desigual női táska

Fő kategória >Desigual női táska

Desigual női táska

A Desigual táska kínálatunkban megtalálható nöi divattáskák széles választékát kínáljuk. A vidám, színes és mintás táskák között az egészen különböző stílust képviselő darabok is fellelhetők. Nálunk a szolidabb Desigual női táskák mellett az elegáns öltözékhez illő darabok is elérhetők. Vidám Desigual táskáink biztosan feldobják még a legszürkébb hétköznapokat is.

Sorrend:

Mit is takar a "Desigual" szó valójában?


A szó jelentése egyenletlen/egyenlőtlen, ez valójában már utalást is ad a márka igazán színes, extravagáns, pozitív megjelenésére. Thomas Meyer a megálmodója a Desigual életérzésnek. Látványos tásk kollekciókkal 1984 óta kápráztatja el rajongóit!

A Desigual székhelye Spanyolország ( Barcelona), már több mint 72 országban érhető el jelenleg termékei. Jövőbeni terve volt, egy olyan kollekciót megtervezni ami teljesen rendhagyó, kivételes legyen, Desigual női táska vagy más kiegészítőt viselve egy igazán különleges megjelenést kölcsönözhetünk magunknak. A színek egy kis bohémságot, az összevissza motívumok abszolút pozitív energiát, és magabiztosságot sugároznak, egy kis hippi hangulattal vegyítve. De gondoltak azokra is, akik jobban kedvelik a letisztult, egyszerű formákat. Így az összeállítás között találhatunk egyszínű, visszafogott darabokat is. Ezáltal az elegáns, szolid outfit is elérhető Desigual női táska kollekción belül.

Thomas Meyer első szlogenje "Desigual nem ugyanaz!". Ez valóban így van, egy Desigual női táska egy teljesen más életérzést nyújt, amit valóban ki kell próbálni!


Webáruház készítés