Kategóriák

Desigual női táska

Főkategória >Desigual női táska

Desigual női táska

A Desigual táska kínálatunkban megtalálható nöi divattáskák széles választékát kínáljuk. A vidám, színes és mintás táskák között az egészen különböző stílust képviselő darabok is fellelhetők. Nálunk a szolidabb Desigual női táskák mellett az elegáns öltözékhez illő darabok is elérhetők. Vidám Desigual táskáink biztosan feldobják még a legszürkébb hétköznapokat is.


prev
12
next

-40%
ÚJ

prev
12
next

Sorrend:

Mit is takar a "Desigual" szó valójában?


A szó jelentése egyenletlen/egyenlőtlen, ez valójában már utalást is ad a márka igazán színes, extravagáns, pozitív megjelenésére. Thomas Meyer a megálmodója a Desigual életérzésnek. Látványos Desigual táska kollekciókkal 1984 óta kápráztatja el rajongóit!

Desigual női táska vagy más kiegészítőt viselve egy igazán különleges megjelenést kölcsönözhetünk magunknak. A színek egy kis bohémságot, az összevissza motívumok abszolút pozitív energiát, és magabiztosságot sugároznak, egy kis hippi hangulattal vegyítve. De gondoltak azokra is, akik jobban kedvelik a letisztult, egyszerű formákat. Így az összeállítás között találhatunk egyszínű, visszafogott darabokat is. Ezáltal az elegáns, szolid outfit is elérhető Desigual női táska kollekción belül. A termékpaletta igazán széles, Desigual övtáska, Desigual válltáska, Desigual oldaltáska is megtalálható a termékek között.

Desigual táska között gyakori a 3:1-ben táska, ami nem mást jelent, mint a táska 3 különbözőképpen viselhető. Azaz kifordítható. Nagyon kedvelt típus, hiszen a táskának 3 különböző megjelenése van.

Desigual táskák minőségi termékek egyenesen Spanyolországból. Desigual női táska viselése egy teljesen más életérzést nyújt, amit valóban ki kell próbálni!

Desigual táskák: színes egyediség

Azok közé a hölgyek közé tartozik, akik a feltűnőbb kiegészítőket részesítik előnyben? Nehezen talál olyan női táskát, ami nem a megszokott, fekete, decens darab, hanem valami frissebb, színesebb, vidámabb megoldást szeretne?

A Desigual táskákban nem fog csalódni! Győződjön meg Ön is róla első kézből, hogy ezek az egyedi, színvonalas kiegészítők mennyire passzolnak a stílusához! Táska webáruházunkban garantáltan megtalálja az új kedvencét a Desigual táskák között!

Kérdéseivel keressen minket a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!

 


Webáruház készítés