Kategóriák

David Jones női táska

Főkategória >Női táska >David Jones női táska

David Jones női táska


prev
next


prev
next

Sorrend:

A David Jones márka 1987-ben született meg Párizsban. Maximálisan tökéletes hely minden szempontból , hiszen hol, ha nem Párizsban kaphatjuk talán a legtöbb inspirációt ami a divatot illeti, abszolút követi a trendet napról-napra, hétre-hétre.


David Jones kulcsfontosságai közé tartozik az elegancia, eredetiség, változatosság, és minőség. Mindezek természetesen elérhető áron.  Leginkább a női divattáskákra szakosodott a márka, nagyon széles választékot kínál, minden stílusnak megfelelően.


Igyekszik a praktikumot is előtérbe helyezni, így a legtöbb táskához tartozik levehető hosszú vállpánt, amit rácsatolva táskánkra egy pillanat alatt átvariálhatjuk oldaltáskának, ami a rohanó hétköznapokba sokszor jól jön, amikor mindkét kezünkre szükségünk van! Így a praktikum és stílus könnyedén ötvözhető.


David Jones női táskák különböző dizájnba készülnek, hogy mindenki könnyedén megtalálja a hozzá legközelebb álló formát. Választhatunk kézitáskát, válltáskát egy rekeszes, többrekeszes modellt, bármelyiket is válasszuk nem fogunk csalódni.  David Jones márka megbízható, minőségi termék.


Webáruház készítés