Helly Hansen márka

Helly Hansen táska

Helly Hansen márka

A norvég Helly Hansen 1877-ben alapult Moss-ban. Kezdetben ruházati termékeket és felszereléseket gyártottak munkások számára. Céljuk az volt, hogy segítsék azokat, akiknek munkájuk során meg kellett küzdeniük a természet elemeivel.

Helly Juell Hansen 14 éves kora óta a tengeren volt. 1877-ben, 35 éves korában az a remek ötlete támadt, hogy bevonja saját és matrózai ruházatát lenmagolajjal, így téve azokat vízhatlanná. Az első 5 évben körülbelül 10 ezer darabot adtak el az olajjal átitatott durva len alapanyagú ruhákból. 1878-ban a vállalat elnyerte a Paris Expo kiválósági díját, és elkezdte termékeit exportálni. Helly 1914-es halála utána a vállalatvezetést fia, Leiv Helly-Hansen vette át. Az 1920-as években kifejlesztették a Linox-ot, amely szebb felületet biztosított és nem ragadt. 1949-ben a Linox helyett elkezdtek PVC-t használni a kabátok előállítása során. Az elsősorban kültéri munkákra kifejlesztett termékek hamar népszerűek lettek.

Az 1970-es években a cég az északi-tengeri olajmunkások számára túlélési ruhát dobott piacra. 1980-ban megjelentek a Helly Tech termékek, amelyek hidrofil és mikroporózus technológiájuknak köszönhetően tökéletes vízállóságot és a lélegzést nyújtanak. 2012-ben a cég előrukkolt a nagy népszerűségnek örvendő H2 Flow technológiával, amely lehetővé teszi viselője számára a hőmérséklet szabályozását.

A Helly Hansen termékeket napjainkban sportüzletekben értékesítik. A ruhákat a legszélsőségesebb időjárási viszonyok alapján tervezték. A márka csúcsminőségű termékei olajmunkások, halászok, hegymászók, síelők, vitorlázók gyakori választásai. A felső- és alsóruházati termékek, sportruhák mellett cipőket és táskákat is piacra dobnak. Az 1990-es évektől kezdve a strapabíró Helly Hansen termékek egyre inkább megjelentek az utcai ruházatban is.

 

A Helly Hansen táskák jó szolgálatot tesznek, például utazás során, ahol fontos, hogy a táska önmagában ne legyen nehéz és kényelmesen vihessük.

 

Helly Hansen sport táska

 

A 30 literes utazótáskát kézben, vállon vagy háton is vehetjük. A vízálló anyagnak köszönhetően jól ellenáll az időjárási körülményeknek, így nem kell attól tartanunk, hogy havas-esős időben vizesek lesznek a benne lévő holmik.

 

 

 

 

 

 

Helly Hansen hátizsák

Ha kirándulásról van szó, ideális választás egy Helly Hansen hátizsák. A sok külső – és belső - zsebnek köszönhetően praktikusan pakolhatunk.

A könnyű és erős anyagból készült vízálló hátizsák a mindennapi használatra is kiválóan alkalmas.

 

 

Webáruház készítés