Kategóriák

Férfi táskák

Fő kategória >Férfi táskák

Férfi táska

Óriási tévhit manapság, hogy csak a nőknek van szüksége táskára, mert egy férfi táska nem tud elég férfias lenni. Ezért gyakran inkább a kitömött zsebeket találják legjobb megoldásnak, vagy kedvesük táskáját pakolják meg még jobban… :)


6 új
23 termék
Férfi válltáska
8 termék
Bőr autóstáska


A férfitáska piac is nagyot ugrott az évek során, igyekeznek minden igényt kielégíteni, legyen szó üzleti megjelenésről, utazásról, vagy akár egyszerű hétköznapi kiruccanásról minden helyzethez megtalálhatjuk a megfelelőt. Férfi táskák között találkozhatunk már extravagáns fazonokkal, melyek kombinálhatóak kézi és hátitáskaként is.

A divat mellet most már a praktikum is az mellett szól, hogy a férfiaknak igenis szükségük van válltáska, vagy oldaltáskára, akár üzleti táskára. Hiszen egyre több dolgot szükséges maguknál tartani itt gondoljunk a technikai kütyükre is, laptop, tablet, e-book, telefon, kulcsok, pénztárca, egyebek.

Férfi táskán belül is több típusról beszélhetünk. Üzleti megjelenés esetén a legkedveltebb az üzleti táska, aktatáska. Talán eddig ez a legközkedveltebb fazon.

Mindennapokra kitűnő választás a férfi válltáska, oldaltáska.

A hátitáska pedig az egyik legpraktikusabb fazon, hiszen kezeink szabadok maradnak, és akár nagyobb súlyt is tudunk hátunkon vinni, vagy akár a laptop tartós rekesszel ellátott hátitáska kitűnő választás ahhoz, hogy laptopunkat biztonságosan szállíthassuk.

Divat ide, divat oda egy jól megválasztott férfi táska hasznos és kitűnő kiegészítő tud lenni a férfiak számára is!

Webáruház készítés