Desigual márka

Desigual táska

Desigual termékek

 

A Desigual márkát a spanyol Thomas Meyer alapította 1984-ben. A 20 éves fiatal olyan világot képzelt el, melyben az emberek nem egyformán öltöznek. Ruháik pedig egyszerre kreatívak, színesek, vidámak és pozitív életérzést sugároznak. A cég büszkén vallja, hogy termékeikkel nem a divatot alakítják, hanem érzéseket ébresztenek, és ez a kreatív szabadság teszi egyedivé az embereket. A több, mint 5000 főt foglalkoztató cég székhelye Barcelonában, közvetlenül a tengerparton van. Ez az a hely, ahonnan 33 évvel ezelőtt minden elindult, és ami azóta is folyamatosan inspirálja a Desigual táskák, ruhák, cipők megálmodóit.

A márka termékeit a színek, minták és anyagok bátor használata, kombinálása jellemzi. Mandala és virágminták keverednek a geometrikus mintákkal, és mindezt sokszor a patchwork hatás még jobban feldobja. Az eredmény pedig mindig vidám, stílusos és egyedi Desigual cipő, táska vagy ruhadarab, mely megalapozza viselője jó hangulatát, tükrözi egyediségét, és egyfajta pozitív, életvidám érzést közvetít.

Desigual női, férfi és gyermekruhákkal, cipőkkel, kiegészítőkkel és lakberendezési termékekkel ma már a világ számos pontján találkozhatunk. Több, mint 100 ország 8000-nél is több üzletében vásárolhatunk Desigual termékeket.

A Desigual kínálatában a táskák és hátizsákoktól egészen a nagy utazótáskákig sokféle méretű és funkciójú terméket találunk. Ha pénztárcát vagy neszesszert szeretnénk, akkor is érdemes böngésznünk a márka darabjai között. De a legnépszerűbbek természetesen a női divattáskák, mely kategóriában olyan széles a választék, hogy a vidám, színes, mintás táskák között egészen különböző stílust képviselő darabokra is bukkanhatunk. Vannak csak anyagában mintás, egyszínű, szolidabb Desigual táskák, melyek elegáns öltözékhez is kiválóak. És persze a táskák között is megtaláljuk a sokszínű, sokféle mintájú, csatokkal, bojtokkal, rojtokkal kiegészített vidám táskákat, melyek biztosan feldobják a legszürkébb hétköznapokat is.

Aki érezte már legalább egyszer szürkének a hétköznapokat, jó szívvel ajánljuk az alábbi darabot:

Desigual női táska

A kézben és a levehető hosszú vállpánt segítségével, vállon is hordható táska igazán színpompás darab. Elsősorban a mintákat, csatokat és természetesen az egyedi darabokat kedvelő hölgyeknek ajánljuk. Ez a Desigual női táska tökéletes választás mindazoknak, akik az egyszerű, letisztult öltözéküket szeretnék kicsit feldobni.

 

Akik mégis inkább az egyszínű darabokra szavaznak, számukra itt van például ez a kisebb méretű, egyszínű női táska:

Desigual oldaltáska

A rajta lévő ezüst elemek és az elmaradhatatlan Desigual felirat egyeivé teszi. Vállpántja állítható, így mindenki számára kényelmesen hordható.

Miután a számos Desigual női táska kialakításában csak a vidámság és a kreativitás a közös, nézz szét webáruházunkban, és válassz a stílusodnak megfelelő darabot!

Webáruház készítés