Crocs termékek

Crocs termék

Crocs termékek

 

A Crocs Inc. cipőgyártó vállalatot Scott Seamans, Lyndon Hanson és George Boedecker alapította. A cipőket eredetileg hajózáshoz szánták, és ezért vízállóvá és csúszásmentessé tették. Az első Crocs modellt 2002-ben mutatták be Kaliforniában.

Az innovatív lábbeliket gyártó Crocs Inc. elkötelezett a kényelem iránt. Eredeti és leghíresebb stílusú cipőjét, a Classic Clogs-ot, a világon mindenki ismeri, és 2002 óta több mint 300 millió párt adtak el belőle több mint 90 országban.

A cég a nevét a több környezetben is megélő, kétélű krokodil után kapta.

2004 júniusában a Crocs felvásárolta a Form Creations-t és gyártási mechanizmusát, hogy kizárólagos jogokat szerezzen a gyantahab technológia használatára, amit Croslite-nak neveztek el. A céget 2007-ben jegyezték be, a Crocs név és logó védjegy lett a világ 40 országában, köztük az USA-ban.

A Crocs több stílusban készít lábbeliket. A cipők modelltől függőben több színben elérhetők; a klasszikus stílusok több mint 20 színben kaphatók, a többi stílus pedig 4-6 színben, vagy kétszínű kombinációban készül.

2008-ban a cég belépett a golfcipők piacára és felvásárolta a Bite Footwear vállalatot. Ugyanebben az évben bemutatták a Crocs stílusú golfcipőt, ami az Ace nevet kapta.

Több divatszakértő és újság is keményen bírálta a márkát. A Washington Post azt írta róla, hogy a divatvilág nem is kedveli a Crocs cipőket, sőt sok ember kifejezetten rémesnek találja.  Voltak, akik egyetértettek velük, de voltak, akik nem.

 

2007-ben az akkori amerikai elnök, George Bush nyilvánosan megjelent egy fekete Crocs papucsban, zoknival. 2009-ben Michelle Obama lányával együtt Crocs cipőt viselt. 2015-ben a 23 hónapos George herceget, Vilmos herceg és Kate Middleton fiát lefényképezték egy jótékonysági rendezvényen, ahol tengerészkék Crocs papucsot viselt. Egy héttel később, ez 1500% százalékos növekedést jelentett a cég számára.

A Crocs papucs ma az egyik legnagyobb márka a cipők és a papucsok világában. A termékek sikerének titka a Croslite nevű „zárt cellás műgyanta” alapanyag, ami nem műanyag és nem is gumi. A Croslite technológia biztosítja, hogy minden cipő puha, kényelmes, könnyű és szagálló legyen.

Minden Crocs cipőt egyedileg terveznek és gyártanak le. Céljuk, hogy kényelmes és divatos cipőket gyártsanak, minden korosztály számára, minden alkalomra és minden évszakra. 

A Fuzz kollekció, levehető gyapjúszövet béléssel, a téli szezonra is alkalmas.

 

A márka kedvelői ma már nem csak a hagyományos papucsokat szerezhetik be, hanem vászon felsőrésszel rendelkező cipőket, bőrcipőket, magas sarkú cipőket és szandálokat is vásárolhatnak világszerte.

A cég kiterjesztette tevékenységét nem lábbeli termékekre is, többek között napszemüvegek, védőszemüvegek, térdvédők, órák, bőröndök eladásába kezdett.

 

Crocs papucsAz egyik legkihasználhatóbb Crocs termékek a klasszikus papucsok. Használhatjuk őket bent a szobában, vagy a kertben, de akár nyáron egy séta alkalmával is felvehetjük.

Gyerekeknek is ideális, mert könnyű belebújni, és sok vidám szín közül lehet választani.

 

 

 

 

 

 

 

 

Crocs szandálA szintén Croslite párnázott talppal rendelkező női telitalpú szandál ideális viselet a nyári napokra. Kényelmes, biztos tartást nyújt, így nem kell attól tartatunk, hogy nap végére megfájdul benne a lábunk.

Felső része erős vászon anyagból készült.

 

 

 

Webáruház készítés