Adidas

Adidas táska

Adidas márka

 

 

A közel 100 éves múltra visszatekintő német sportszergyártó cipői, sportruhái, sportszerei és táskái ma már világszerte ismertek. A céget alapító testvérpár annó azt tűzte ki célul, hogy minden sportág számára – azok egyedi igényeire formált – cipőket készítenek. A II. Világháború után a testvérpár útjai különváltak, ebben az időben keletkezett az Adidas név is (1949-ben).

 Adidas cipő

Forrás: www.adidas-group.com/ - A híres magyar Aranycsapatot ilyen cipőben győzte le a német válogatott 1954-ben.

 

Az első Adidas táskát 1952-ben készítették, természetesen ezek még sporttáskák voltak. A 2000-es évektől egyre több szabadidős terméket gyártottak, ezek közül talán legismertebbek az Adidas Original termékcsalád darabjai. A mai Adidas táskák megtartották sportos kinézetüket, de trendi viseletnek számítanak utcára is.

 

Az Adidas táskákat is fémjelző három csík az egyik legismertebb márkajel napjainkban. Bár ezek eleinte stabilitási szempontok miatt kerültek a cipőkre, ma már védett design elemek a termékeken. Időközben megjelent a 3 levelet formázó logó is, és a 3 csík 3 különböző hosszúságú gerendává alakult változata is elterjedt.

 

A mai Adidas sporttáskákat igyekeznek a különféle sportágak specifikus igényeinek maximális kiszolgálására tervezni. Így például külön ütő-, labda- vagy cipőtartó rekeszük is van, a nagyobb táskák között pedig gurulósakat is találunk.

 

Az utcai öltözékhez tervezett táskák között is óriási a választék: hátizsákok, övtáskák, kisebb és nagyobb méretű válltáskák, de még laptoptáskák is készülnek óriási minta és színválasztékban, férfiaknak és nőknek egyaránt. De vásárolhatunk Adidas pénztárcát, neszesszert vagy akár strandtáskát is.

 

Adidas utazótáska

 

Az egyik legkedveltebb fazon az Adidas utazótáska, mely műbőrből készül és vállon is hordható, de kézben is vihető. Remek választás, mert ha edzeni megyünk, könnyedén belefér a váltóruhánk. Emellett jó szolgálatot tesz párnapos utazáskor, vagy iskolába is vihetjük, hiszen a vállra vehető pántnak köszönhetően kényelmesen vihetünk benne akár könyveket, füzeteket is.

 

 

 

 

 

  

Adidas oldaltáska

 

Ha kisebb táskára vágyunk, válasszuk az Adidas válltáska kollekcióból a nekünk tetsző színűt. Mind színben és fazonban is óriási a választék. Az egyik legkedveltebb szín a fekete lakk táska, mely egyszerre sportos, de utcán is remekül viselhető. Praktikus táska, mert kicsi és külön zseb is van a mobiltelefonnak és persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy kényelmes is az állítható pántnak hála.

Webáruház készítés