Kategóriák

David Jones utazótáska

Fő kategória >David Jones utazótáska

David Jones utazótáska

David Jones utazótáska megbízható márka egyenes Párizsból. A legjobb útitárs legyen szó egy edzésről, egy hétvégi kiruccanásról, akár egy hosszú hétvégi kikapcsolódásról. Az utazótáskák különböző méretekbe és fazonokba kapható. Praktikus zsebekkel, és tökéletes formával igazán jó választás.


12


12

Sorrend:

David Jones utazótáska megbízható márka egyenes Párizsból. A legjobb útitárs legyen szó egy edzésről, egy hétvégi kiruccanásról, akár egy hosszú hétvégi kikapcsolódásról. Az utazótáskák különböző méretekbe és fazonokba kapható.

Minősége és kidolgozása tökéletes így hosszú-hosszú ideig tud hű társunk lenni, az utazások során. Praktikus zsebekkel, és tökéletes formával igazán jó választás. A különböző fazonoknál a levehető hosszú vállpánt segítséget nyújthat, hogy könnyedén egy pillanat átalakítsuk kézi fogóját, válltáskára.

Így ha több dolog van a táskánkba és már igen nehézkessé vált, kényelmesebb megoldás nyújt egy hosszú vállpánt melynek segítségével kényelmesen vállon is tudjuk viselni. Több rekeszes belül zsebekkel ellátott fazonoknak köszönhetően utazás során könnyedén rendszerezhetjük dolgainkat, hogy mindig minden kéznél legyen, amire igazán szükségünk van.


Webáruház készítés