Kategóriák

David Jones bőröndök

Fő kategória >David Jones bőröndök

David Jones bőrönd


6 új
6 termék
David Jones kemény bőrönd
1 új
3 termék
David Jones puha bőrönd
2 új
6 termék
David Jones bőrönd szett


A bőrönd nélkülözhetetlen eszköz minden utazó számára. Utazás során ajánlatos jó minőségű bőröndöt választani, hiszen a jól kiválasztott modellnek több éven keresztül is nagy hasznát vehetjük! Vásárláskor érdemes utazásunk célját, valamint a közlekedési eszköz típusát is figyelembe venni! David Jones bőrönd választás esetén garantált, hogy az Ön által választott darab egy kiváló minőségű termék egyenes Párizsból.

David Jones bőrönd választékunk igazán széles, választhatunk puha és kemény bőröndök között, de bőrönd szettek között is válogathatunk kedvünkre. Mindegyik típusnak megvan az előnye és hátránya.

Puha bőrönd szettek könnyebben „tömhetőek” a kemény bőröndök is bővíthetőek,és tisztításuk könnyű. Mindegyik leszorítópánttal rendelkezik, így személyes dolgainkat könnyedén rendszerezhetjük. Négykerekű bőröndök esetébe könnyedén megoldható akár több bőrönd egyszerre tolása is. Hiszen könnyű dolgunk van, csak magunk előtt kell tolni.

Böngésszen David Jones bőröndök között és válasszon fantasztikus termékkínálatunkból és stílusainkból. Ingyenes és gyors szállítással.

Webáruház készítés